Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

3 Жовтня, 2024

Депутатка міськради: “Чому Олександр Вілкул, не будучи наділеним жодними владними повноваженнями, проводив нараду в галузі освіти?”

На вересневу сесію міської ради депутатка Наталя Шишка повторно подавала свій депутатський запит до в. о. міського голови Юрія Вілкула щодо його сина. Про це

Читати...

5 жовтня у Кривому Розі запрошують на екологічний захід «Еко-ВІКЕНД. САДИ ПЕРЕМОГИ 3.0»

Метою заходу є благоустрій парку «Тернівський», формування екологічної свідомості та відповідальності за збереження природи, а також підвищення обізнаності про історичну та культурну спадщину Тернівського району Кривого Рогу.

Читати...

У Кривому Розі люмпени посварилися та побилися через пластикову пляшку

29 квітня о 13:00 на смітнику біля житлових будинків у Тернівському районі стався конфлікт. Одна жінка побачила викинуту пляшку з-під пива та стала її виймати зі звалища, але в цей час за її діями пильно спостерігав чоловік, який раніше запримітив залишки.

Читати...

Зможуть займатися бігом, кросфітом, волейболом або баскетболом: 16 військових з Дніпропетровщини отримали нові протези (фото)

16 військових отримали нові спортивні протези. Серед них – четверо амбасадорів проєкту ТитаниUA. Завдяки високофункціональним стопам хлопці зможуть комфортно тренуватися. Зокрема, займатися бігом, кросфітом, волейболом або баскетболом.

Читати...

У Кривому Розі жінка під час променаду запаслась забороненою рослиною

На початку жовтня минулого року містянка вирішила прогулятися на свіжому повітрі, а тому попрямувала на мікрорайон Карачуни. Вулицею Прорізною дійшла до водоспаду, де помилувалася природою.

Читати...