Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

5 співробітників “Криворізької теплоцентралі” відзначено нагородами з нагоди 100-річчя заснування індустрії природного газу України (фото)

П’ятеро співробітників АТ “Криворізька теплоцентраль” відзначено за вагомі досягнення у праці, високу професійну майстерність та з нагоди 100-річчя заснування індустрії природного газу України.

Про це повідомили у пресслужбі підприємтсва.

Почесною грамотою Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» у номінації «Відповідальність та безпечна праця Нафтогазу» відзначено Олександра Фролова, слюсаря з ремонту устаткування теплових мереж Північного експлуатаційного району.

Також оголошено подяку від голови правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» у номінації «Надихаюча праця Нафтогазу» Владиславу Єрофеєву, слюсарю-ремонтнику котлотурбінного цеху групи з ремонту обладнання.

Почесною грамотою Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» у номінації «Відповідальність та безпечна праця Нафтогазу» відзначено Іллю Мартиненко, слюсаря з обслуговування теплових пунктів Східного експлуатаційного району.

Крім того, почесною грамотою Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» у номінації «Кращі у своїй справі» нагороджено Андрія Деревянченка, слюсаря-ремонтника РК №2, а також Руслана Мельницького, електрогазозварника Південного експлуатаційного району.

Нагороди особисто вручив голова правління НАК «Нафтогаз України» Олексій Чернишов.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі