asd

Всі новини про життя міста

55 тисяч димових шашок – криворізькі волонтери виконали ще одне замовлення українських військових (фото)

Для захисту країни згуртувалися мільйони громадян: люди мирних професій в один день стали військовими, волонтерами. Потужній волонтерський осередок діє в Кривому Розі: тут виготовляють такі необхідні українським захисникам на фронті димові шашки.

Днями криворізькі волонтери виконали ще одне замовлення військових.

Про це повідомив криворізький громадський діяч Денис Дубов:

«Продовжуємо видавати військовим димові шашки! Нещодавно було виконано вже 670 замовлень, та зроблено біля 55 000 штук. Ми також продовжуємо збирати на селітру, парафін, цукрову пудру, та інші інгредієнти до димових шашок. До речі, ми вже закупили селітру, але про це буде окремий пост пізніше. Збираємо зараз терміново на парафін, та вогнепровідний шнур. Тож хто може долучитися до зборів, будемо вдячні! Ми продовжуємо вірити в нашу перемогу! Але ми не тільки віримо в неї, але й ще намагаємося зробити свій посильний внесок в її наближення! Працюємо далі, завдяки вашій допомозі. Та продовжуємо робити дими, що рятують життя!

Для тих хто хоче долучитися, це може зробити кількома способами.

1. Допомогти руками.

2. Допомогти матеріалами (калійна селітра, парафін, цукрова пудра, вогнепровідний шнур, електросірники, використані одноразові електронні цигарки, тощо… )

3. Допомогти фінансово на придбання матеріалів.

Моно 4441114425846290

Приват 4149439018771208

PayPal denisdubov1131@gmail.com».

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі