test

Всі новини про життя міста

8 липня в Кривому Розі розпочинається найбільша хвиля видачі безкоштовних продуктових наборів

8 липня поточного року розпочинається найбільша за кількістю ІІІ-я хвиля видачі продуктових наборів для отримувачів пенсії, що отримують відповідну пенсійну виплату в розмірі більше ніж 2 800 грн і до 8 100 грн включно (ті, хто отримує пенсію до 2800 грн, отримали продуктові набори цього року раніше).

Таку продуктову допомогу отримають близько 65 тисяч сімей.

Про це повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

“Для тих, хто не встиг отримати свій продуктовий набір у І-у та ІІ-у хвилі – видача продуктових наборів продовжується”, – зазначив він.
 
Працюватимуть із понеділка по суботу (включно) з 08.00 до 15.00 25 стаціонарних пунктів видачі наборів. Їх адреси та контактні телефони – на фото нижче.

Мешканцям з обмеженими фізичними можливостями працівники соціальних служб доставлять набори безпосередньо додому.
 
Для мешканців віддалених мікрорайонів міста з08 по 12 липня (включно) організовано виїзне обслуговування з 09.00 до 15.00 – адреси та час також – на фото нижче.
 
Видача продуктового набору здійснюється на підставі «Картки криворіжця», а у разі відсутності картки – на підставі оригіналів документів, що посвідчують особу та підтверджують належність до визначеної категорії. З усіх питань можна зателефонувати до пунктів видачі та на міську гарячу лінію 15-20..
 
“Враховуючи велику чисельність людей, які мають отримати набори, та спеку, прошу не приходити всіх одночасно, у перші дні – не варто створювати черги та стояти в них. Наборів вистачить всім, я гарантую”, – звернувся Олександр Вілкул.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі