Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Аграрії Дніпропетровщини можуть отримати рукави для зберігання зерна від міжнародних партнерів

Аграрії Дніпропетровщини можуть отримати рукави для зберігання зерна від міжнародних партнерів. Дедлайн подачі заявок – 6 жовтня.

Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

«В умовах війни наші сільгоспвиробники потребують ще більшої підтримки. Зокрема, потужностей для зберігання вирощеного врожаю. Замість знищених ворогом зерносховищ. Підставляє плече держава, втілюючи урядові ініціативи. Надають допомогу і партнери», – зазначила директорка департаменту економічного розвитку Дніпропетровської ОВА Яна Худенко.

Взяти участь у програмі можуть фермери, які обробляють від 50 до 10 тис га землі. Працюють у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Херсонській або Чернігівській областях. І зберігатимуть у рукавах виключно власноруч вирощений врожай.

Пріоритет надаватимуть господарствам, що розташовані поблизу лінії фронту або зазнали пошкоджень через військові агресію.

Кожен рукав – на 200 тонн зерна. Забирати їх буде потрібно самостійно зі складів у своїй області.

Аби подати заявку на участь у програмі фермерам потрібно зареєструватися через Державний аграрний реєстр. Кількість рукавів розраховуватимуть пропорційно до площі оброблюваних земель. Але не більше одного рукава на 50 га.

Учасники, які пройдуть відбір, отримають підтвердження через ДАР. А ще сповіщення – де і коли вони зможуть отримати допомогу.

Це спільна ініціатива Мінагрополітики і Продовольчої, сільськогосподарської організації ООН та програми «Врожай» Агентства США з міжнародного розвитку.

Більше – за посиланням.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі