Всі новини про життя міста

Антабки: що це і навіщо потрібні?

Антабки – вироби, які широко використовуються для кріплення збройових ременів. Це сталеві петлі або кільця, що мають просту, але надійну конструкцію. Виробники пропонують вироби різних видів, тому в статті ми детально про все розповімо.

На що звертати увагу при виборі антабки?

Вибираючи антабку, ознайомтеся з технічними характеристиками. В описах виробники вказують основну інформацію. Мається на увазі матеріал, з якого виготовляється виріб, розміри і вага. Також потрібно знати, під який ремінь підійде антабка.

Які виробники пропонують якісні вироби? Радимо звернути увагу на продукцію GrovTec і Magpul. Обидва варіанти хороші, тому що виробники використовують сучасні матеріали і приділяють величезну увагу якості товарів.

Антабки Magpul витримують навантаження понад 130 кг, мають ретельно продуману конструкцію і чудово виконують свої завдання. Можна знайти швидкознімну антабку, базу QD, перехідник з класичної антабки на QD і цілі набори, до яких входять елементи різних розмірів.

Magpul – виробник, який розробляє надійні та довговічні пристосування для кріплення збройових ременів. Вироби виготовляються зі сталі, яка додатково має захисне покриття. Завдяки такій особливості забезпечується стійкість до негативного впливу корозії та подовжується період експлуатації деталей.

Конструктивні особливості антабок

Кілька слів хочемо сказати про те, що антабки бувають стандартні та швидкознімні. У першому випадку вироби виготовляються у вигляді скоб і кілець. Це застаріле рішення, яке використовується все рідше і рідше. Другий варіант – швидкознімні антабки. Це нові моделі, що відрізняються високою функціональністю і практичністю. Їхня головна особливість – засувка з кнопкою, за допомогою якої ремінь за кілька секунд від’єднується і кріпиться до іншої зброї. Віддавайте перевагу саме йому, якщо хочете користуватися сучасними антабками.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі