Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

«АрселорМіттал Кривий Ріг» запрошує на відкриття виставки «Сонце сходить на заході»

Проєкт «Сонце сходить на заході» створений «АрселорМіттал Кривий Ріг» разом з Криворізьким Центром Сучасної Культури/KRCC і присвячений 90-річчю «АрселорМіттал Кривий Ріг», найбільшому гірничо-металургійному підприємству України.

Проєкт має на меті вшанувати людей, які протягом багатьох років працювали на цьому підприємстві, робили значний внесок у розвиток країни, регіону та світу. Ідея проєкту виникла з бажання підкреслити важливість внеску людей поважного віку в розвиток суспільства і показати, що вони можуть змінювати його і сьогодні. Водночас метою проєкту є створення платформи для творчої взаємодії між різними поколіннями, щоб забезпечити безперервність культурного та мистецького розвитку, сприяти формуванню і комунікації криворізької мистецької спільноти.

У проєкті «Сонце сходить на заході» взяли участь ветерани та ветеранки праці «АрселорМіттал Кривий Ріг», художники і художниці: Анатолій Андржеєвський, Олена Джуріна, Настя Ех, Оксана Жарун, Ксенія Костянець.

Куратор виставки – Костянтин Дорошенко, арткритик, публіцист, дослідник сучасного мистецтва, запрошений куратор Дослідницької платформи ПінчукАртЦентру, куратор мистецьких проєктів в Україні, США, Китаї, Киргизстані, Чорногорії.

Виставка «Сонце сходить на заході» проходитиме в Палаці культури металургів (Кривий Ріг, пр-т Металургів, 7), у новому виставковому просторі/укритті.

Офіційне відкриття для відвідувачів відбудеться 1 серпня о 17:00.

Виставка триватиме до 8 вересня 2024 року. Щосуботи та щонеділі з 12:00 до 19:00. Вхід для відвідувачів вільний.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи