Всі новини про життя міста

Асоціації “Союз бізнесу Кривого Рогу” – 1 рік (фото)

Звітна зустріч членів Асоціації “Союз бізнесу Кривого Рогу”, яку очолює відомий підприємець Михайло Мармер, відкрила двері в минуле, але й розкрила перспективи майбутнього.

Відомості про здійснену роботу за останній рік відображали як вагомі досягнення, так і виклики, що стоять перед спільнотою. Нові програми та акції внесли своєрідний свіжий подих, надають стимул для подальших зусиль.

Обговорення планів виявилося результативним і відкрило шлях для спільної реалізації амбіційних проєктів.

Видача свідоцтв новим членам відобразила зростання та зміцнення об’єднання. Атмосфера в залі пронесла дух колективного діла і підтримки, засіяла надією і спільним бажанням досягти нових висот.

Крім того, подяками за внесок у розвиток спільноти було відзначено найактивніших членів Аасоціації та партнерів.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
4 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Сірко
15 днів тому

Але вогонь ненависті ЗЕ до Порошенка має бути стабільним, тому справжні бариги і мародери пильно слідкують, щоб він ніколи не згаснув.
Проти Байдена і ворога путіна №1 Порошенка Зеленський наказував відкрити кримінальні справи, але чомусь жодної кримінальної справи БУРАТІНО не відкрив проти вбивць українців – путіна, шойгу, герасімова і т.д.
Чому?
ви бачили, щоб петрушка кришив батон на своїх ляльководів?
ЗСУ виросистовує суданські снаряди.
Ще раз Судан, 75% населення якого безграмотні і в якому не припиняється громадянська війна – налагодив випуск 120мм снарядів.
Натомість в Україні виділено 400 млн на комедії друзям ЗЕ та мільярди на реконструкції стадіонів в тилу.
В принципі все шо хотіли кцпи досягли:
Коридор на крим, ЗАЕС, області з ресурсами, ..бали, разом з дЄрмаком-згноїли …

Буковель-оманский
15 днів тому

Владімір Ссанич називайте речі своїми іменами, а не якимись незрозумілими еффімізмами. АЕС не в “заручниках”, вона на окупованій території і тепер належить ворогові. Бо ви допустили просування ворога на 140км за лічені дні і лишили об’єкт такого масштабу без належної охорони.

Річниця, як група чуваків 38 років тому зламали систему в ЧАЕС. 5 років тому інші чуваки теж зламали систему. І навіть не знаю, котра із катастроф матиме для України більш жахливі наслідки.

,,ваван нелохович...
15 днів тому

«Україна формує нові бригади для посилення позицій», – заявив вчора Володимир Зеленський під час виступу на Рамштайні. Мене трохи здивувала заява про нові бригади від найвеличнішого політичного лідОра сучасності по версії Андрія Єрмака. Чому? Ну, хочаб тому, що реальний стан по комплектації бригад на лінії зіткнення критичний. І розумію, що саме їх потрібно доукомплектовувати першочергово. А цього не відбувається. І якщо це знаю я, то наші західні партнери знають це краще за мене. І тоді слова Зеленського звучать для них, як війна за два-три тижня. Це новий мільйон дронів, який літає серед мільярда дерев. Саме тому мені незрозуміло навіщо було робити такі заяви? Щоб безглуздо виглядати?

Сьогодні німецьке видання BILD повідомило, що російські війська захопили село Соловйове, розширивши прорив під Очеретиним. І сталося це саме тому, що немає достатньої кількості військових, щоб тримати позицію. Їх не вистачає. А не вистачає їх, тому що була провалена мобілізація. І провалена вона була також і завдяки діям Зео, який спочатку звільнив всіх військкомів і зруйнував саму систему мобілізації в Україні, потім не прислухався до потреб поповнення армії, які йому озвучив Залужний, а зараз дістанцінувався від мобілізації, тому що ця тема б’є по його рейтингу. І що ми бачимо тепер? Краще процитувати німецьке ЗМІ:

На початку тижня російські війська здійснили прорив на північний захід від Авдіївки, пройшовши 3 км углиб позицій ЗСУ до селища Очеретине. Як повідомляє експерт BILD з аналізу відкритих даних Юліан Репке, наразі ЗС РФ розширюють захоплений плацдарм. Вони взяли навколишнє село Новобахмутівка, а тепер увійшли і в сусіднє село Соловйове.

На південь їм вдалося перейти водну перешкоду в селі Бердичі, взяти Семенівку, а також пройти 2 км до Уманського та Яснобродівки. Усього, за підрахунками Ріпке, за дев’ять місяців і після взяття Авдіївки війська РФ просунулися на 12 км на захід від міста.

Розумієте? Так, у нас були проблеми з постачанням зброї, але вони вирішилися і треба визнати, що був дефіцит, а не її відсутність. Оперативна перевага ворога сьогодні реалізована і завдяки тому, що нема кому тримати позицію. Не можуть тримати ділянку фронту троє солдат, якщо її повинні тримати двадцять. Те, що зараз роблять українські воїни називається подвигом! Але там де є грамотне керівництво і стратегія – є місце для результатів, а не для подвигів.

Відмова слухати компетентні думки Залужного, ігнорування питання проведення мобілізації та тотальна заміна військового керівництва призвели до критичної ситуації на фронті. Так завжди і відбувається, коли некомпетентність Зеленського керує його діями, а амбіції не дозволяють зрозуміти хибність рішень. І тому заява про формування нових бригад сьогодні нагадують чергові пусті обіцянки влади. Не обіцяти треба, а робити. І в першу чергу займатися доукомплектуванням тих бригад, що сьогодні на нулі. Але в голові Верховного Головнокомандувача схоже своє бачення і його наслідки ми бачимо.

Піаніст піпетка
14 днів тому

І тут я офігів!

У прифронтовій Константинівці місцева влада шукає підрядника, якому віддадуть бюджетні гроші у сумі більше 15 млн грн для того, щоб… асфальт поміняти на двох вулицях міста, яке знаходиться під обстрілами та бомбардуванням. Вони ###бнулися?

Про це стало відомо з тендера, який оголосили представники управління комунального господарства Костянтинівки. Це за 20 км від Очеретиного. Де зараз окупанти. Дивлячись на те, що відбувається – це безглузде, але практичне крадівництво бюджетних грошей.

«Відремонтувати планують вулиці Чехова та Калмикова у Костянтинівці. Там замінять асфальт, а узбіччя укріплять та засіють травою», — йдеться у повідомленні про закупівлю.

Розумієте, що загалом за ці роботи планують заплатити 15 мільйонів 453 тисячі 90 гривень. Протяжність обох вулиць, що ремонтуватимуть, становить близько кілометра. Тож, якщо що, то можна сказати, що все зробили, але окупанти падлюки все знищили. Чи хтось сподівається, що Костянтинівка буде в окупації і нічого не можна буде перевірити?