test

Всі новини про життя міста

Асоціації “Союз бізнесу Кривого Рогу” підписала меморандум з представниками Саксаганського виконкому

Сьогодні, 18 червня, в офісі Асоціації “Союз бізнесу Кривого Рогу”, яку очолює підприємець Михайло Мармер, був підписаний меморандум з представниками Саксаганського виконкому в особі голови Василя Старовойта.

“Така співпраця є надзвичайно важливою для розвитку бізнесу та затверджує добру і взаємовигідну співпрацю з органами влади”, – зазначили в Асоціації.

Меморандум спрямований на покращення умов для підприємницької діяльності, сприяння інвестиціям та розвитку інфраструктури. Обидві сторони висловили впевненість, що ця угода стане фундаментом для нових успішних проектів та ініціатив, які будуть сприяти економічному зростанню регіону.

“Співпраця з органами влади дозволить бізнесу отримати необхідну підтримку, консультації та допомогу у вирішенні різних питань. Це допоможе підприємцям зосередитися на розвитку своїх проектів та досягненні нових вершин.

Асоціація “Союз бізнесу Кривого Рогу” прагне створити сприятливі умови для підприємництва та залучення інвестицій, а підписаний меморандум є важливим кроком у цьому напрямку”, – зазначив Михайло Мармер.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі