Всі новини про життя міста

Біля 130 людей контактували з жінкою, у якої сьогодні діагностували коронавірус

Ще одну криворожанку з коронавірусом госпіталізовано в інфекційну лікарню. Згідно з протоколом контактні особи встановлені та ізольовані, у них беруться тести, проводиться обробка приміщень, де вона перебувала.

Криворожанку, у якої сьогодні тест на коронавірус дав позитивний результат, переведено в інфекційну лікарню, вона знаходиться під контролем медиків і отримує необхідне лікування.

Про це повідомили у міському управлінні преси та внутрішньої політики.

Раніше, 6 квітня, жінка поступила в 3-ю міську лікарню Кривого Рогу за рекомендацією сімейного лікаря з діагнозом ГРВІ. Пацієнтка була госпіталізована, проведена діагностика, вона почала отримувати лікування, але діагноз коронавірусної інфекції був підтверджений лабораторно у Дніпрі методом ПЛР, який сьогодні проводиться виключно в обласних центрах, тільки ввечері 10 квітня.

Заздалегідь визначеним алгоритмом дій жінку оперативно перевели в інфекційну лікарню, вона знаходиться під контролем медиків і отримує все необхідне лікування, її стан задовільний.

Проводиться робота з контактними особами, всі вони ізольовані: 63 людини — пацієнтів і персоналу в 3-й лікарні, 45 осіб — можливе коло спілкування і 25 осіб за місцем роботи в діагностичному центрі. У всіх них беруться експрес-тести на коронавірус. Також будуть зроблені тести ПЛР.

Проводиться обробка приміщень, в яких перебувала хвора.
Всіма необхідними препаратами, засобами дезінфекції та захисту фахівці, які проводять ці заходи, забезпечені.

Сім'я хворої знаходиться вдома в приватному секторі на самоізоляції, у них також беруться експрес-тести на коронавірус, з подальшим проведенням тестів ПЛР. Санстанція виїхала на місце проживання для проведення дезінфекції.

Нагадаємо, криворізькі медики вже вилікували двох хворих коронавірусом — першу хвору жінку та її чоловіка.

Подписывайтесь на наш Telegram канал https://t.me/krlife_ua

 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі