Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Батько 7 дітей з Кривого Рогу просив суд звільнити його від сплати аліментів

19 липня 2024 року Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу розглядав справу багатодітної родини: розлучених батьків та їх сімох дітей.

Власне, до суду звернувся адвокат чоловіка з проханням припинити стягувати з нього аліменти на користь колишньої дружини на утримання дітей. У якості причини багатодітній батько вказав, що наразі перебуває на військовій службі, а про те, що дружина подала на розлучення, він навіть не знав.

Що ж стосується сплати ¼ частини на утримання дітей з 28 серпня 2023 року, то він також не погоджується з цим рішенням, оскільки з 2019 року діти проживали з ним і він піклувався про їх виховання та добробут.

Щодо стосунків із дружиною, то вона, за словами чоловіка, притягувалася до адміністративної відповідальності, веде аморальний спосіб життя, не приділяє належної уваги дітям, тому й стосунки між ними розладилися.

Проте за останні роки багатодітна мати змінилася й покращила життя своєї родини. Доказом цього стали акти про обстеження умов проживання матері й 7 дітей за підписом начальника відділу соціального захисту Трудолюбівської сільської ради. Діти мають належні умови проживання, їжу, одяг, місця для навчання та відпочинку тощо.

На підставі зібраних доказів суд ухвалив рішення позовні вимоги багатодітного батька залишити без задоволення. Чоловік повинен сплачувати визначену суму на утримання своїх сімох дітей до досягнення ними повноліття.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі