Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

«Батько року»: у Кривому Розі чоловік сильно побив сина

Процес «виховання» відбувався за місцем проживання родини 19 серпня о 21:30. Чоловік, у присутності дружини, гримав на дитину, а потім один раз ударив кулаком в область лівого плеча й у ліву частину голови, зачепивши щелепу.

Прикметно, але побиття дитини відбувалося ще й на очах іншого сина. Кримінальну справу за цим фактом було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань 7 вересня.

Чоловіка звинувачено у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 126 КК України – умисне завдання удару, побоїв або вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень.

В обвинувальному акті прокурор зазначив, що враховуючи те, що обвинувачений беззаперечно визнав свою винуватість, не оспорює встановлені досудовим розслідуванням обставини і згоден з розглядом обвинувального акту за його відсутності, тому суд може відбутися у спрощеному порядку без проведення засідання.

Обставини, які обтяжують покарання обвинуваченого відповідно до ст.67 КК України, став той факт, що вчинення кримінального правопорушення відбулося до особи, з якою винуватий перебуває у сімейних відносинах.

Дзержинський районний суд міста Кривого Рогу призначив чоловікові покарання у вигляді штрафу в розмірі 850 гривень.

Щодо особи горе-батька то відомо, що за місцем проживання він характеризується посередньо, працює слюсарем на «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця» і раніше проблем із законом не мав.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі