Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

«Без емоцій. Лише факти та цифри», – заступниця голови Ради оборони Кривого Рогу про допомогу 129-й Криворізькій бригаді ТрО (фото)

Як відомо, в місті відбувся багатолюдний мітинг – рідні криворізьких тер оборонців вимагали від керівництва Ради оборони Кривого Рогу пояснень – чому їхні чоловіки/брати/сини на передовій подекуди не мають навіть їжі. В свою чергу, представники Ради оборони Кривого Рогу робили акцент саме на «допомога», а не «забезпечення» військових.

Зокрема, Вікторія Третяк, котра є заступницею голови Ради оборони Кривого, обнародувала у Фейсбуці фінансування містом потреб Криворізької 129-ї бригади:
«Без емоцій. Лише факти та цифри.
Кому справді цікаво – той подивиться і все зрозуміє.
129-та Бригада вже отримала допомоги від Ради оборони міста на 342,6 млн. грн. З них за рахунок міського бюджету – 139,985 млн. грн., а через фонд ГО «Набат Кривбас» за рахунок приватних коштів – 202,669 млн. грн. Можу сказати – допомога продовжується, зараз тривають закупівлі для 129-ї бригади ще на 57,6 млн. грн.
Підкреслю ключове слово – «ДОПОМОГА».
Законом не передбачено таку функцію Ради оборони міста як «забезпечення військових частин».
Військовослужбовців за Законом забезпечує Міністерство оборони.
Але ми допомагали з першого дня повномасштабної війни, допомагаємо та допомагатимемо нашим хлопцям до нашої Перемоги.
Жоден ворог не переможе нас, поки ми єдині і всі разом працюємо на Перемогу.
Все буде Україна!
P.S. Знаю, що буде багато питань, але коментувати місця дислокації, виконання бойових завдань тощо – я не можу. Ми не військове командування, і жоден із підрозділів нам не підпорядковується. Ми не можемо ні направити бійців для виконання бойового завдання, ні відкликати їх назад.
P.P.S. До критики ставлюся нормально, але відповідати на неї буду тільки тим, хто зробив хоча б 1/1000 (одну тисячну) від того, що зробили ми».

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі