test

Всі новини про життя міста

Без горілки не стало й дружби: у Кривому Розі побилися супияки

День 25 травня для обох чоловіків був позитивним: приятелі близько 15:00 зустрілися в кафе на літній площадці й вирішили відмітити сходини за чаркою. Скинулися грошима, а потім один пішов у магазин за горілкою й закускою.

Коли повернувся, то непомітно для товариша поставив пляшку на землю, а пакет із продуктами поставив на стіл. Коли почарківець помітив відсутність горілки, то став висловлювати претензії, а потім ще й провів ревізію купленого й знову залишився невдоволеним.

Тоді розлючений чоловік накинувся на товариша й став кулаком бити в обличчя. Наніс близько семи ударів в область правого ока та щоки.

Легкі тілесні ушкодження обійшлися зловмиснику кримінальною справою, кваліфікованою за ч. 1 ст.125 КК України.

24 червня 2024 року Тернівський районний суд призначив підсудному покарання у виді штрафу в розмірі 850 гривень на користь держави.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Сірко
1 день тому

Дуже наївно було б вважати “Квартал” – просто творчим колективом. Це течія, яка захопила велику частину суспільства і кудись її несе.
Чи можна заборонити “квартальщину”? Ні. Ти не можеш заборонити того, що існує в мізках і смаках.
Чи можна затаврувати? Ні. Це лише активізує адептів “квартальщини”.
Низькосортний гумор, похабщина, протиставлення себе чомусь високому, офіційному, загальновизнаному.

До України повернулось “Велике крадівництво”. Влада вигадує нові схеми вимивання грошей з державного бюджету. Західні партнери роздратовані рівнем корупції в Україні. Погіршення стосунків Києва з Вашингтоном може призвести до катастрофічних наслідків.

Спостереження – після будь-якого новинного ефіру, коли намагаєшся звести в один віник гіляки політичних шедеврів… усих цих Мар’ян, Котлет, Джокерів і решту мотлоху та їх власників… потрібен детокс.

Яка авдиторія, такий і Джокер. Яке йшло, таке й здибало.