asd

Всі новини про життя міста

Біля с. Очеретине на Донеччині загинув криворізький воїн Іван Зайцев

Біля с. Очеретине на Донеччині загинув криворізький воїн Іван Зайцев. Після призову на військову службу в січні цього року, він воював у складі механізованого батальйону, був старшим навідником. 

Гірку звістку повідомили на «АрселорМіттал Кривий Ріг», де Іван працював налагоджувальником контрольно-вимірювальних приладів та автоматики.

«Івана добре знали в нашому цеху, бо він прийшов до нас на роботу ще в 2000 році, причому вже второваним шляхом – за прикладом свого батька, – розповідає голова цехкому ПМГУ сортопрокатного цеху №1 Тетяна Мисляй. Зайцев-старший, Іван Володимирович, допоки не вийшов на пенсію, працював у нашому цеху електромонтером. Тож Іван разом зі своїм старшим братом Дмитром, який теж зараз працює у нас на першому дротовому стані, продовжили батьківську справу і трудову династію прокатників Зайцевих».

Іван Іванович мав за плечима вищу освіту та досвід роботи інженером. Фахівцем він був грамотним, добре давав раду з сучасним електронним обладнанням, встановленим на лініях пакування готової продукції на другому та третьому дрібно-сортових станах.

Завдяки своїм професійним знанням, чоловік мав неабиякий авторитет серед колег. Поважали його і як людину – відповідальну, доброзичливу, врівноважену, до якої завжди можна було звернутися з проханням допомогти в тій чи іншій справі, не сумніваючись, що він точно постарається тебе виручити.

Вічна пам’ять і безмірна дяка нашому оборонцю за захист країни!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі