Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Благодійність під час війни: як працює фонд PIN-UP Foundation

Від самого початку активних бойових дій найвідоміший ресурс з азартними розвагами Pin-Up Україна продовжує свою роботу, попри всі труднощі. На відміну від інших представників грального бізнесу санкцій на нього накладено не було. Ця онлайн-платформа може й надалі здійснювати свою законну діяльність, оскільки вона не займається обманом клієнтів і регулярно платить податки. Власниця бренду Марина Ільїна Pin-Up розповіла, що зараз компанія займається на тільки ігровою діяльністю, але я благодійністю, про це також пишуть інші ресурси https://interfax.com.ua/news/press-release/900239.html. Після початку війни вона заснувала спеціальний фонд, який допомагає людям переживати цей складний період часу.

Як соціальна роль PIN-UP Foundation у наближенні перемоги

Гральний бізнес в Україні продовжує свою діяльність навіть під час війни. Хтось може сказати, що зараз не час для розваг, проте мільйони людей знаходять у цій справі заспокоєння. До того ж компанії, що надають геймерам доступ до азартних ігор, поповнюють бюджет держави. Так, у 2022 році Pin-Up податки склали 270 мільйонів гривень, а за два місяці 2023 року перевищили 300 мільйонів гривень. Такий показник свідчить про дві речі:

  • українці зацікавлені в азартних розвагах;
  • компанія Pin-Up Україна є платформою, яка працює в суворій відповідності до законодавства.

Після створення фонду майданчик Пін Ап зайнявся відновленням країни. Насамперед було виділено такі питання як підтримка житлово-комунального господарства та об’єктів інфраструктури, а також ліквідація наслідків надзвичайних подій.

У чому полягає основна діяльність благодійного фонду Пін Ап

Після початку війни Pin Up відкрила благодійний фонд, щоб допомагати постраждалим унаслідок бойових дій людям. На сьогодні майданчик уже закупив понад 300 тонн гуманітарної допомоги для таких областей, як Харківська, Київська, Донецька, Запорізька та інші. Окремо було направлено 40 тонн продуктів для Миколаївської області, а також обладнано п’ять теплових пунктів у Харкові.

Крім безпосередньої допомоги населенню фонд активно співпрацює з клінічними лікарнями «Охматдит» і «Феофанія». Він узяв на себе витрати, що стосуються реабілітації дітей, які протягом тривалого часу перебували під окупацією в Київській області.

Зрештою, можна сказати, що надійне казино Пін Ап продовжує свою діяльність завдяки відповідальній команді працівників, компетентному правлінню та здатності адаптуватися до мінливих обставин. Воно допомагає українцям, надаючи їм не тільки гуманітарну допомогу, а й можливість відірватися від рутинних буднів за допомогою яскравих, барвистих і цікавих ігор, таких як слоти, рулетка, покер, блекджек та інші.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі