asd

Всі новини про життя міста

“Бліндаж був надійний, але не вберіг”. У Кривому Розі поховали воїна Євгенія Гарманюка

У Кривому Розі провели в останню путь загиблого на Харківщині криворізького воїна Євгенія Гарманюка. Нашому земляку було всього 33 роки.

Євгеній закінчив 91-у гімназію, займався приватним бізнесом. Коли Батьківщина покликала його на захист, Євгеній пройшов навчання і вступив до лав ЗСУ. Служив чесно й достойно, – кажуть побратими.

«Євгеній був моїм побратимом. Добра людина. Ми були з ним разом із першого дня призову. Пліч-о-пліч навчались і воювали у роті розвідки 43-ї ОМБр, – розповідає на церемонії прощання військовий Сергій. – Він повністю віддавав себе захисту Батьківщини, добре виконував поставлені завдання. З останнього завдання я чекав його, і сам теж отримав поранення. Він повинен був мені відзвітувати про результати, а натомість надійшла звістка, що він потрапив під обстріл ворожої артилерії. Це сталося на ст. Куп’янськ-вузловий на Харківщині. І наче ж бліндаж у них був надійний, але все одно не вберіг».

У званні солдата криворіжець служив у взводі спостереження. Незабаром мав отримати звання сержанта, але так не сталося. Чоловік не дожив двох місяців до свого 34-го дня народження.

«Сльози на очах, важко говорити. Ми вчилися в одній школі, і після закінчення дружили. Євгеній був надійною людиною, ввічливою й порядною. Він спробував себе багато в яких професіях, а останнім часом займався приватним бізнесом. Ми втратили дуже гарну людину», – з тремтінням у голосі згадує друга Сергій.

Воїна провели у вічність з військовими почестями, пролунав у небо потрійний збройний залп. Священник підготував тіло Героя до останнього спочинку. Згорьована родина попрощалася з найдорожчою людиною, захисником, воїном.

Вічна пам’ять оборонцю рідної землі! Хай побратими помстяться за нього!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі