asd

Всі новини про життя міста

Боронячи Україну, на Донбасі загинув криворізький металург Євгеній Мельник

На Донеччині загинув молодий металург Євгеній Мельник. Криворіжець склав голову у пекельному бою 20 лютого біля села Степове.

До призову на військову службу за контрактом у 2020 році Євгеній працював прибиральником гарячого металу в цеху з обробки, прибирання металу і сортування ПП «Стіл Сервіс» в одному з підрозділів «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Попри молодий вік, користувався неабияким авторитетом на роботі. Був сумлінним і відповідальним.

«Коли за роботу брався Женя, то я був впевнений у результаті, – згадує старший майстер ПП «Стіл Сервіс» Олександр Бруханський.

«Він сортував і пакував продукцію дрібносортного стану 250-1 сортопрокатного цеху № 1. Дуже важка робота, особливо фізично. Пачки прокату ув’язуються вручну, а прибиральники часто навіть присісти відпочити не можуть протягом усієї зміни. Євгеній працював швидко й якісно. Він шукав способи виконати будь-яке виробниче завдання, а не причини, щоб його уникнути», –  говорить майстер.

Колеги з роботи запам‘ятали Женю завжди  спокійним, врівноваженим і впевненим. Попри молодість, своєю впевненістю він завжди надихав  й інших, – написали на сторінці газети «Металург».

Щирі співчуття рідним, друзям загиблого Воїна. Вічна шана Герою!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі