asd

Всі новини про життя міста

Б’є і любить: у Кривому Розі жінка аб’юзить чоловіка

Ця пара уже декілька років проживає разом, ведучи спільне господарство. Проте їх стосунки носять досить дивний характер, а все тому, що жінка вчиняє домашнє насилля стосовно обранця.

Аб’юзерка вже мала судимість з цього приводу в жовтні минулого року і за вироком відпрацювала 160 годин громадських робіт.

Чергова сварка в їх родині сталася 15 січня. Спочатку пора мирно розпивала горілку, а потім стала сваритися. Жінка кричала на чоловіка, а він благав її заспокоїтися. Проте благовірна не слухала партнера й схопила табуретку.

Перший удар нанесла в область тім`яної зони голови, а другий по  скроні з правої сторони, від чого потерпілий відчув сильний біль. Відповідно до висновку судово-медичного експерта, чоловік отримав травми  у вигляді забійних ран голови, які відносяться до легких тілесних ушкоджень.

12 лютого 2024 року Тернівський районий суд міста Кривого Рогу визнав громадянку винуватою у пред`явленому обвинуваченні та призначити покарання за ст.125 ч.2 КК України у виді 150 годин громадських робіт.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі