asd

Всі новини про життя міста

Через який онлайн-сервіс кошти за електроенергію YASNO отримає найшвидше?

Якщо є потреба оперативно внести оплату за спожиту електроенергію, наприклад, щоб уникнути відключення за борги, важливо розуміти, яким сервісом варто скористатись, щоб оплата була зарахована найшвидше. Запитали про це в експертів YASNO. 

Важливо пам’ятати, що датою оплати вважається саме дата надходження коштів на рахунок компанії.

Є багато онлайн-сервісів, платіжних систем та загалом фінансових установ, які дозволяють провести оплату за різні послуги, в тому числі, комунальні. І термін зарахування коштів у всіх у них відрізняється. В середньому він може тривати від 3 до 7 банківських днів. 

Але коли час обмежений і необхідно обрати сервіс, який гарантує швидке зарахування коштів, для клієнтів YASNO є рішення. 

Найшвидше кошти за спожиту електроенергію постачальник «бачить», коли оплата проведена саме через Особистий кабінет YASNO. 

Особистий кабінет YASNO – це зручний онлайн-сервіс, що дозволяє не лише сплачувати за спожиту електроенергію, а й передавати показання, відслідковувати споживання, спілкуватись через чат з фахівцями YASNO. Також функціонал Особистого кабінету дозволяє додати декілька особистих рахунків, якщо, наприклад, вам необхідно сплачувати за батьків чи родичів, які не користуються онлайн-сервісами. 

Зареєструватись в Особистому кабінеті YASNO можна навіть швидше, ніж за одну хвилину. Для цього достатньо перейти за посиланням та ввести необхідну інформацію: особовий рахунок, суму останнього платежу, придумати логін та пароль, вказати електронну пошту та номер телефону. 

Більше інформації про Особистий кабінет, ви знайдете за посиланням: https://yasno.com.ua/cabinet.

«Звісно ми рекомендуємо не відкладати рішення про оплату на останній момент, але якщо так і склалось і дійсно є потреба швидко це питання закрити, то користуйтесь Особистим кабінетом YASNO. Це займе мінімум часу і ви отримаєте потрібний результат», – сказав Сергій Коваленко, генеральний директор YASNO.

Нагадаємо, сплачувати за спожиту електроенергію необхідно до 20 числа щомісяця у повному обсязі. Це дозволить уникнути накопичення заборгованості та у подальшому можливого припинення електропостачання.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі