asd

Всі новини про життя міста

Члени “Союзу Бізнесу Кривого Рогу” привітали вихованців Центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю (фото)

Члени Асоціації “Союз Бізнесу Кривого Рогу” привітали вихованців Центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю Криворізької міської ради з чудовим святом – Днем захисту дітей.

“Цей день є особливим, адже він нагадує нам про важливість турботи та уваги до наших найменших громадян, особливо тих, хто потребує особливої підтримки”, – зазначили підприємці.

“В рамках святкування ми з радістю подарували Центру сучасний кольоровий принтер. Цей подарунок сприятиме розвитку творчих здібностей дітей, допоможе у навчанні та реабілітації, а також додасть яскравих фарб у їхнє повсякденне життя.

Наш візит був наповнений теплом, посмішками та щирими емоціями. Ми прагнемо, щоб кожна дитина відчула себе важливою та захищеною, адже саме вони є нашим майбутнім. Підтримка та допомога дітям з інвалідністю – це наш обов’язок і честь, і ми будемо продовжувати робити все можливе для їхнього благополуччя та щасливого дитинства.

Вітаємо всіх з Днем захисту дітей і бажаємо здоров’я, радості та миру! Разом ми створюємо краще майбутнє для наших дітей!” – додали в Асоціації.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі