test

Всі новини про життя міста

Чоловік на пошті у Кривому Розі викрав 2 Iphone

Спокусою для зловмисника стали два девайса від Apple: Iphone Xs та  Iphone 11pro Max. Обидва смартфона знаходилися в приміщенні поштового відділення ТОВ «Джастін».

Чоловік спочатку оцінив непевність перегородки, яку з легкістю пошкодив і проник в склад. Ця подія сталася 1 травня 2020 року близько 20:00, а затримати зловмисника вдалося 6 травня й розпочати кримінальну справу за даним фактом.

На той час судово-товарознавча експертиза встановила сумісну вартість матеріальних збитків у розмірі 61 895,75 гривень. Пізніше власникові буде повернуто лише дешевшу модель Iphone Xs.

Прикметно, але з того часу громадянин встиг двічі побувати в залах суду за крадіжки, тому 6 червня 2024 року Саксаганський районний суд м. Кривого Рогу визнав його знову винуватим у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України, та призначив остаточне покарання у виді позбавлення волі строком на 6 років.

Також  на користь держави підсудний повинен сплати витрати, пов`язані з проведенням судових експертиз в розмірі 1 961,40 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи