asd

Всі новини про життя міста

Цікава та корисна інформація для тих, хто планує купити орхідею

В усі часи ця приголомшлива квітка була символом чогось вишуканого, елегантного та навіть недоступного простому смертному. Дякуючи селекціонерам, сьогодні вибрати чарівну рослину для прикраси власного помешкання може будь-хто і будь-де, навіть у найближчому супермаркеті. Втім, краще не ризикувати з купівлею та у разі потреби звернутися до спеціалізованого магазину. 

В асортименті солідних квіткових компаній завжди є безліч різноманітних видів та сортів цих шалено популярних квітів, зокрема у каталозі відомого постачальника рослин – компанії Украфлора під них навіть виділений окремий розділ. Тож вибір величезний! Але перш ніж купити орхідею https://ukraflora.ua/catalog/f-orkhiideya/, познайомтеся з екзотичною красунею трохи ближче.

7 фактів про орхідеї

  1. В природі існує понад 25 000 видів орхідей, це найбільше сімейство квіткових рослин у світі. 
  2. Орхідеї бувають будь-якого кольору, часто різнокольорові або зі складними візерунками на пелюстках. Таке різноманітне забарвлення рослині потрібно, аби залучати певних запилювачів – бджіл, метеликів, колібрі.
  3. Тривалість цвітіння орхідеї відбувається протягом від 3 тижнів до 8-9 місяців поспіль, тож за цією ознакою її важко порівняти з будь-якими іншими квітами. До того ж цвітіння більшості орхідей відбувається незалежно від пори року.
  4. Багато рослин з цього сімейства є епіфітами, тобто для зростання їм не потрібний ґрунт, вони ростуть на інших рослинах або деревах. Відтак кращий субстрат для кімнатних орхідей – це звичайна деревна кора.
  5. Ці квіти чутливі до змін у навколишньому середовищі й потребують спеціальних умов, в ідеалі – оранжерейних. Але селекціонери пристосували деякі види до стандартних кімнатних умов.
  6. Попри екзотичний вигляд, за орхідеями на диво нескладно доглядати, але вони вимагають певних знань та уваги до деталей. 
  7. Ціна на орхідеї традиційно висока, але деякі різновиди – наприклад, фаленопсис, – коштують досить недорого, тому доступні навіть покупцю з обмеженим бюджетом.

Найдокладніший каталог орхідей

Пропонуємо перейти на сайт компанії Ukraflora та переглянути одну з найбільших комерційних колекцій орхідей в Україні. Проте пам’ятайте, фото дає лише загальну уяву про розкішну квітку, а справжні емоції ви отримаєте тільки у процесі безпосереднього контакту з цими неймовірними рослинами. Серце особи, яка одного разу ризикнула вибрати орхідею в якості кімнатної рослини, навіки залишається підкореним цими чарівними та без перебільшення довершеними створіннями. Долучайтеся!

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі