Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

“Це щастя, що дитини не було вдома”, – квартира вагітної криворожанки Валерії пошкоджена вибухом (відео)

Вагітна Валерія після вибуху ракети пережила глибокий стрес і переляк. Після потужного розриву боєприпасу, по квартирі поповз запах гару. Оселя жінки зазнала руйнувань, а надто – дитяча кімната. Оговтавшись від страху, криворожанка опанувала себе і зраділа, що на той момент у дитячій не було її шестирічної донечки.

«Вона любить тут сидіти, біля вікна, грати в планшеті. Зараз вона у батьків в селі, і це велике щастя, що її не було вдома, – ділиться з нами Валерія. – Було дуже страшно, я шокована, все трапилося так швидко. Досі навертаються сльози, у квартирі – всюди пилюка. Вилетіли лише два вікна, решта – цілі. Я думаю, допомогло те, що були відчинені кватирки”.

Прибрати приміщення Валерії допомагає її подруга Лілія.

«Учора після вибуху ми їй зателефонували. Валерія плаче, перебуває в шоці. Ми помчали до неї допомагати. Руйнування, звісно, то зле, але важливіше, що ніхто не загинув», – каже Лілія.

Криворіжці потроху оговтуються від пережитого, наводять лад у поруйнованих квартирах, оформлюють допомогу. 9 життів забрала вчорашня ракетна атака росіян житловий сектор Кривого Рогу. 32 людини отримали поранення, серед них – 5 дітей.

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі