Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Цигарка, ніс і сідниці: у Кривому Розі чоловік за рішенням суду відпрацює 100 годин

Ця історія сталася в людному місці – на алеї в Тернівському районі, а закінчилася в залі суду того ж району. Один із чоловіків пішов загоювати синці, а інший – на громадські роботи.

Так, 16 липня близько 16:00 один із учасників історії йшов алеєю, а інший вже там стояв. Коли чоловіки порівнялися, то другий запив у першого, чи має він цигарки. У відповідь почув відмову, але це не задовольнило задираку й він облаяв перехожого.

А коли слів не вистачило – вдарив рукою в область носа, а потім додав ногою в область сідниць. Після цього став тікати, а потерпілий звернувся в поліцію.

Медичний експерт зафіксував у чоловіка тілесні ушкодження у вигляді забійної рани обличчя, синців обличчя та лівої сідниці, садна лівої сідниці, які відповідно до висновку за своїм характером відносяться до легких тілесних ушкоджень, як такі, що мають незначні скороминучі наслідки. П.2.3.5. «Правил судово-медичного визначення ступеню тяжкості тілесних ушкоджень», затверджених наказом МОЗ України від 17.01.1995.

Таким чином, умисні дії зловмисника кваліфіковано як кримінальний проступок, передбаченийч.1 ст.125 КК України, за ознаками умисного легкого тілесного ушкодження.

Тернівський районний суд визнав громадянина винуватим і призначив покарання у вигляді 100 годин громадських робіт.

Прикметно, але щодо підсудного, то він має середньо-спеціальну освіту, на обліку у лікаря-психіатра та лікаря-нарколога не перебуває, раніше не мав судимостей та проблем із законом.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі