Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Депутатка міськради: “Чому Олександр Вілкул, не будучи наділеним жодними владними повноваженнями, проводив нараду в галузі освіти?”

На вересневу сесію міської ради депутатка Наталя Шишка повторно подавала свій депутатський запит до в. о. міського голови Юрія Вілкула щодо його сина.

Про це вона повідомила у своєму Фейсбуці.

Наталя Шишка зауважила, що, не будучи наділеним жодними владними повноваженнями, Олександр Вілкул проводив нараду в галузі освіти, про що повідомив офіційний сайт міської ради.

“Згідно з прямою нормою закону депутатський запит підлягає включенню до порядку денного”, – зазначила вона.

“Але коли по суті запиту сказати нічого, у сесійній залі по факту закликають порушувати закон, розказують, що “не нада заважати роботі”, що “не потрібно це і потрібно робити те, що нам потрібно…” Що в мене провали в пам’яті, особистий піар і антипатія. Ага. Дійсно, я не пам’ятаю, щоб ми Сашка Вілкула обирали міським головою. У однієї журналістки, яка переглянула це сесійне відео, виникла асоціація з партійним з’їздом радянських часів, коли за трибуну випустили доярку, щоб присоромила академіка Сахарова. Молодці, «доярки вілкула». Сашко дасть вам по прянику”, – прокоментувала Наталя Шишка.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи