Всі новини про життя міста

Десятки тисяч криворіжців вийшли на загальноміський День довкілля (фото)

З ранку 20 квітня у Кривому Розі в парках, скверах, біля будинків, на дитячих майданчиках з робочим інструментом працювали містяни – садили дерева і чагарники, прибирали сміття, щоб зробити своє місто біль ошатним та чистим.

Про це повідомили у міському відділі преси та внутрішньої політики.

Традиційно, у квітні проходить загальноміський День довкілля. В умовах війни цей захід набуває особливого значення – він об’єднує жителів, і крім екологічного аспекту -прибирання, очищення території, має і психологічний зміст – допомагає відволіктись кожному мешканцю.

Цьогоріч у День благоустрою в рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» взяли участь десятки тисяч мешканців міста, було залучено  37 одиниць техніки (як комунальної так і підприємств), висаджено 179 дерев та 104 чагарника, прибрано 39 сміттєзвалищ та очищено 15,4 км берегів.

Голова Ради оборони міста Олександр Вілкул взяв участь у висадці дерев та кущів (катальпи та спіреї) у парку Шахтарський у Покровському районі та разом із Нацгвардійцями висадив туї і горобину біля пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам у Саксаганському районі.

«Дуже вдячний криворіжцям, які долучилися до Дня довкілля та всі разом вийшли, щоб прибрати свої прибудинкові території, парки, майданчики. Ми любимо рідне місто. І зараз ми також допомагаємо комунальникам, адже багато працівників в армії, захищають рідну країну, місто від ворога. Кривий Ріг – сила і разом ми переможемо!», – сказав Олександр Вілкул.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи