Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

До Дня Конституції України юні криворіжці отримали перші у своєму житті паспорти громадянина України у вигляді ID-картки (фото)

У Криворізькому Центрі «Віза» («Центр Дії») вже склалася добра традиція – до державних свят вручати паспорти громадян України молодим криворіжцям, яким нещодавно виповнилося 14 років.

Про це повідомили у міському відділі преси та внутрішньої інформації.

Цьогоріч у День Конституції України в. о. міського голови Кривого Рогу Юрій Вілкул вручив ID-паспорти 18-ом дівчатам та хлопцям.

«Сьогодні ви отримуєте основний документ у вашому житті – паспорт громадянина України. Для кожного з нас це – найголовніший документ, який засвідчує, що ми – українці. Нація сміливих та сильних духом людей. Ми живемо з вами у надзвичайно складний час, але наші захисники роблять все можливе і неможливе, щоб ми якомога швидше здобули перемогу та змогли повернутися до мирного життя. До того життя, в якому ви зможете впевнено розвиватися й розбудовувати рідне місто та Україну!», – наголосив Юрій Вілкул.

Чотирнадцятирічна Мілана, яка отримала паспорт зазначилаа: «Для мене отримання паспорта це – справжня подія у житті. Особливо зараз, коли в нашій країні йде війна. Паспорт українця –гордість для мене, бо про Україну знає весь світ. Дуже вдячні Юрію Григоровичу за привітання і подарунки у такий важливий для нас день!».


Довідково: З 2023 року до переліку послуг Центру «Віза» («Центр Дії») додано послугу з оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки та закордонного паспорта дорослому з одночасним оформленням закордонних паспортів дитині/дітям. Наразі, такою послугою скористались 5 родин.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі