asd

Всі новини про життя міста

До Великодня святкові паски отримали всі військовослужбовці, переселенці, діти та жителі Кривого Рогу, що проходять лікування у лікарнях міста (фото)

Заступниця голови Ради оборони міста Вікторія Третяк передала великодні паски військовослужбовцям, які проходять реабілітацію та лікування у Реабілітаційному центрі – 3 800 смаколиків.

Про це повідомили у міському відділі преси та внутрішньої інформації.

«У ці святкові, теплі та світлі дні ми дякуємо нашиммужнім воїнам за те, що у рідному Кривому Розі ми живемо майже нормальним життям, як для воєнногочасу. Збираємося у колі рідних, адже зараз особливо важливо цінувати один одного і підтримувати. За доброю традицією, яку свого часу розпочав Олександр ЮрійовичВілкул, ми на Пасху провідуємо бійців вручаємо паски таговоримо слова безмежної вдячності нашим хлопцям! Рада оборони міста з перших днів повномасштабного вторгнення мобілізувала всі зусилля для того, щоб допомогти нашим військовим, щоб у ворога не було жодного шансу ступити на землю Кривого Рогу. Незмінною залишається комплексна допомога військовим частинам. З початку повномасштабного вторгнення Рада оборони міста передала нашим частинам допомоги на понад 2 мільярди гривень. Така підтримка, увага і турбота до Захисників, їхніх родин у Кривому Розі будуть незмінними! Бажаємо всім миру, міцного здоров’я та Божого захисту!», – підкреслила Вікторія Третяк.

Довідково:

Кривий Ріг є найбільшою госпітальною базою Півдня для надання як першої допомоги пораненим так і проходження їх реабілітації. З 2017 року у місті працюєодин із кращих в Україні реабілітаційний центр. Починаючи з 2022 року реабілітацію у ньому пройшли 655 військових (а всього з 2014 року у медичномузакладі проліковано та проведена реабілітація 2555 військовослужбовців). До кінця року після капремонтубуде відкрито ще одне реабілітаційне відділення на 36 ліжок.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі