asd

Всі новини про життя міста

«Дрон від бабусі Галі»: пенсіонерка з Кривого Рогу задонатила на армію усі заощадження

Пенсіонерка Галина Турченко отримала подяку від голови Ради оборони Кривого Рогу Олександра Вілкула. Жінка віддала на дрон для військових усі свої заощадження. Нагороду нашій землячці вручила Вікторія Третяк, голова ГО “Набат Кривбас”, депутатка  міськради та заступниця голови Ради оборони Кривого Рогу.

«Я вважаю це героїзмом, – говорить Вікторія Третяк про містянку Галину. – Якби таких людей було більше, Перемога настала б швидше. Галина Георгіївна зателефонувала і каже: «Я маю 18 тис. гривень, хочу, щоб ви купили на ці гроші дрон». Переконати її, що це, як для неї, занадто великий донат, було неможливо. Це жінка, яка пройшла Чорнобиль, багато труднощів бачила на своєму віку. Але хоче допомагати і нині. Величний вчинок! Здоров’я Галині Георгіївні!»

«Мій батько був з Сибіру, матуся – криворожанка, – розповідає Галина Георгіївна, – Й мені дуже боляче бачити те, що зараз відбувається. Ми повинні допомагати синочкам, які нас захищають, завдяки їм ми живемо, знаходимося у теплих домівках, навіть святкуємо свята. Кожен для них має щось зробити! Я сказала – обов’язково напишіть на дроні – “Від баби Галі!” Нехай він знищує тих, хто прийшов вбивати».

Дрон, який придбали на кошти Галини Турченко, передали  у штурмову бригаду на Куп’янському напрямку, у якій воюють наші криворізькі воїни.

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі