Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

ДТЕК Дніпровські електромережі повернув світло у 35 населених пунктів після обстрілів напередодні

Протягом 29 серпня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі відновили електропостачання в усіх населених пунктах Дніпропетровської області, що зазнали обстрілів.

Про це повідомили у прес-службі енергокомпанії.

Світло повернули в оселі 6,5 тисяч родин у Нікопольському, Криворізькому  та Синельниківському районах.

«Наші фахівці приступають до робіт відразу коли отримують дозвіл від ЗСУ та ДСНС. Наша мета – забезпечити села та міста електроенергією, що необхідно для нормального життя мешканців регіону», – йде мова у повідомленні.

На Дніпропетровщині зберігається висока інтенсивність обстрілів російськими окупантами прикордонних районів, через що регулярно пошкоджуються електромережі, а мешканці області лишаються без світла.

29 серпня енергетикам ДТЕК Дніпровські електромережі вдалося відновити електропостачання в 35 населених пунктах області після обстрілів напередодні. Знову зі світлом – 6 464 родини у Нікопольському районі, а також Широківської та Покровської громад Криворізького та Синельниківського районів. Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі оперативно провели роботу з відновлення інфраструктури електромереж, щойно отримали дозвіл на виконання ремонтів від ДСНС та ВСУ. Наразі електропостачання у постраждалих районах повністю відновлено.

Якщо у вас зникла електрика –  просимо повідомляти до ДТЕК Дніпровські електромережі. Там зроблять все можливе, щоб оперативно повернути вам світло.  Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці готові приймати звернення через дистанційні канали обслуговування: сайт, соцмережі, контакт-центр +38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497, чат-боти Viber та  Telegram та Viber-канал інформування «ДТЕК info ДНЕМ».

 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Популярні новини