asd

Всі новини про життя міста

«Дихай, Дніпропетровщино» – мобільний додаток якості повітря (фото)

Ідеї науковців, програмістів, дизайнерів, SEO спеціалістів та активну громадськість, майже рік кропіткої праці – розроблено унікальний мобільний додаток.
Мобільний застосунок розроблений за фінансової підтримки Європейського Союзу
«Дихай, Дніпропетровщино» – мобільний додаток якості повітря, над яким працювала величезна команда!
Чим відрізняється наш додаток від інших? По-перше, відсутністю незрозумілих пересічному громадянину цифр: він відразу показує кольором якість повітря – сприятлива, незадовільна, всього 6 категорій. А також надає рекомендації, як діяти за різного стану повітря та в разі його критичного погіршення: іноді варто зачинити вікно та не виводити на прогулянку маленьких діток, а в досить критичних випадках і дорослому з достатньо непоганим станом здоров’я варто відкласти прогулянку. По-друге, це наявність ALARM сповіщення, яке надійде вам на телефон при зміні якості повітря в гіршу сторону. По-третє, дані, які отримує додаток, оновлюються кожні 20хв., вони надходять від спеціальних станцій громадського моніторингу. Тобто показники реальні вже тут і зараз, а не є результатом моделювання чи розповідають про стан повітря тиждень тому, як у інших додатків, навіть міжнародних.
Завантажити додаток можна за посиланнями:
Appstore https://apps.apple.com/…/%D0%B4%D0%B8%D1…/id6464080709
Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dykhai.ua», – повідомили в Криворізькій ГО «Досить труїти Кривий Ріг».

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі