Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Дитину в садок, сама – до камери: у Кривому Розі викрили вебмодель і її послуги

Щоб довести в суді провину мешканки Кривого Рогу, співробітникам поліції довелося проводити негласні слідчо-розшукові дії, а точніше прямо із робочого кабінету через інтернет вести контакт із дівчиною, яка надає віртуально інтимні послуги.

Для правоохоронців вона відтворила в реальному часі сцени сексуального характеру, відверто демонструючи крупним планом свої геніталії, мастурбуючи, імітуючи орально-генітальний контакт. Усе це було записано на диск і пред’явлено в якості доказів.

Також слідством було встановлено, що мати малолітньої дитини ніде не працює, а заробіток вирішили влаштувати не виходячи з дому. Для цього вона в 2022 році завела акаунт на одному популярному тематичному сайті, де в режимі онлайн за грошову винагороду надавала клієнтам послуги.

Таким чином, жінка й була  обвинувачена у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 301 КК України, а саме: виготовленні та збуті відеопродукції порнографічного характеру.

До судових засідань було проведено ряд експертиз, зокрема мистецтвознавчі та комп`ютерно-технічні, за які потім підсудній доведеться сплатити в казну держави більше 30 000 гривень.

29 липня 2024 року Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між обвинуваченою та прокурором Криворізької центральної окружної прокуратури. Разом із цим визнав громадянку винуватою та призначив їй покарання у виді штрафу в розмірі 34 000 гривень.

Що стосується вилучених іграшок для інтимних утіх, то їх суд розпорядився знищити, а 4 мобільні телефони, вебкамери та комп’ютерну техніку суд розпорядився конфіскувати в дохід держави. Підсудній повернули лише фотоапарат.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі