Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Експерти розповіли, якими будуть ціни на відпочинок в Кирилівці, Бердянську та на Арабатській Стрілці в 2021 році

Сьогодні на популярних азовських курортах спостерігається більший чи менший ріст цін на житло, і передусім це стосується об'єктів, розташованих на першій лінії і оснащених басейном на території.

Наскільки подорожчав відпочинок на курортах, і чи варто очікувати зміни ситуації з цінами протягом чезону, розповіли експерти, повідомляє mrpl.city.

 

Наскільки виріс в ціні відпочинок?

Згідно з аналітичним звітом, проведеним незалежним інформаційним проєктом Кирилівка.Укр, в сезоні 2021 практично на всіх азовських рекреаціях спостерігається зростання цін на туристичне житло. В середньому по курортам він склав близько 6,5%. При цьому в лідерах по подорожчанню виявилися курорти Запорізької області – Приморськ і Бердянськ з показниками 13% і 12,5% відповідно.

Відразу за ними йде Арабатська Стрілка: в цілому по регіону житло подорожчало на 10%. З такими ж показниками в новий сезон вступили Урзуф і Степанівка-1. В популярній Кирилівці підвищення стало одним із мінімальних по узбережжю – приблизно на 6,5%.

Яке житло подорожчало?

У сезоні 2020 найбільшим попитом користувалося комфортабельне житло на першій лінії з басейном на території і, з урахуванням ситуації з коронавірусом, з окремою кухнею в самому номері. Озброєні досвідом минулого року, в першу чергу в новому сезоні розцінки підняли власники такого типу житла.

У той же час деякі готельєри в Бердянську, Кирилівці та на Арабатській Стрілці, беручи до уваги, що підвищення комунальних тарифів, інфляція і вимушений локдаун ніяк не посприяти фінансовому добробуту пересічних українців і їх платоспроможності, залишили ціни на рівні попереднього року.

При цьому для залучення клієнтів і загального підняття активності серед відпочивальників, яка гальмується ще й не кращими для відпочинку погодними умовами, частина готелів і баз відпочинку пропонує знижки на раннє бронювання номерів для відпочинку в високий сезон: в середньому вони коливаються від 5 до 20%.

Чи будуть зміни протягом сезону?

Як правило на азовських курортах період знижок і акцій припадає на кінець серпня. Але, як відзначають експерти, цього року пік курортного сезону, а це кінець липня-початок серпня, до якого більшість номерів уже зазвичай заброньовані, через ранній старт бронювання і зниження платоспроможності частини українців, ризикує зміститься в початок липня.

За словами головного редактора таких провідних проєктів, присвячених відпочинку на азовських курортах, як Primorsk.UAАрабатка.UA и Urzuf.COM Євгенія Смєльчакова, така ситуація може призвести до того, що до кінця серпня акції та інші пропозиції від баз і готелів вже не будуть актуальні:

«Одне точно ясно, що виграють тільки готелі з хорошою репутацією і стабільною ціновою політикою, які будуть розпродані на літо ще до початку сезону. Уже багато років на наших курортах є точка Х – час в кінці липня – початку серпня, коли всі, у кого є кошти, вже відпочили або забронювали готель, а у кого їх немає, вже не поїдуть на відпочинок взагалі ні за якою ціною. Так ось, в 2021 році ця точка ризикує зміститися на початок липня. Питання в тому, що через цю особливість в серпні-місяці знижки і спец-пропозиції з боку готелів можуть бути вже нікому не потрібні», – пояснив експерт.

Таким чином, цього літа ціни на курортах Азовського моря можуть навіть знизитися.

 

 

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи