asd

Всі новини про життя міста

Енергетик з Криворіжжя спортивно долучився до збору коштів для ЗСУ (фото)

Мільйони громадян України волонтерять та допомагають українським захисникам. І роблять це різними способами.
Про свого працівника-волонтера розповіла у соцмережі ДТЕК Криворізька ТЕС:
“Наш колега Олександр взяв участь у благодійному марафоні «Не зупиняйся», що пройшов в столиці і під час якого зібрали понад 2,5 млн грн для ЗСУ.
Майже 4000 спортсменів змагались на різних дистанціях. Для дітей були забіги на 100 та 500 метрів, а дорослі мали пробігти 5, 10, 21 або ж 42 кілометри. Олександр змагався з 550 спортсменами на дистанції 10 км, яку подолав за 52 хвилини та 20 секунд, фінішувавши другим у своїй віковій категорії.
«Радий бути причетним до цієї події і зробити свій внесок на допомогу ЗСУ. Коли біг, то думав, як схожі марафон і та війна, яку зараз ведемо. Шлях до перемоги та свободи має високу ціну. Щоб його подолати, потрібно змінювати себе – та суспільство. Ці зміни складні й болючі, але саме вони наближають нашу Перемогу. Головне – не здаватись та не чекати на фініш вже за мить від старту. Поразка чи перемога це власний вибір кожного. Мій вибір – не зупинятись та рухатись вперед до змін, до фінішу, до Перемоги», – каже Олександр, електрослюсар Криворізької ТЕС.
Олександр займається легкою атлетикою 43 роки. За цей час він брав участь у 15 міжнародних марафонах й жодного разу не сходив з дистанції. Для цього Олександр старанно тренується і щодня пробігає по 10 кілометрів, а влітку ще й додатково пропливає по 1 кілометру. Тому такий результат – не випадковий.
Захищаємо енергетичний фронт! Підтримуємо ЗСУ! Наближаємо Перемогу!”.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі