test

Всі новини про життя міста

Енергетики ДТЕК повернули світло у 7 населених пунктів Дніпропетровщини після вчорашніх обстрілів

За добу, 18 червня, аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі відновили електропостачання для понад 1,9 тисячі родин, що були знеструмлені в результаті атак рф.

По це повдомили у пресслужбі енергокомпанії.

Попри загрози фахівці продовжують відновлювати електромережі за дозволом Збройних сил України та ДСНС. Мета – забезпечити міста та села електроенергією, необхідною для нормального життя жителів регіону.

Вчора Дніпропетровщина знов була під ударом ворожих БпЛА та артилерії. Внаслідок обстрілів було пошкоджено об’єкти електромереж та знеструмлено майже 2300 родин у 7 населених пунктах області.

Енергетики ДТЕК Дніпровські електромережі приступили до відновлення щойно отримали дозвіл ЗСУ та ДСНС. За добу світло повернули у 1933 знеструмлених оселі.

Без світла залишається ще 359 домівок. Їх заживлять протягом дня.

“Якщо у вас зникла електрика –  просимо повідомляти до ДТЕК Дніпровські електромережі. Ми зробимо все можливе, щоб оперативно повернути вам світло.  Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Наші фахівці готові приймати ваші звернення через дистанційні канали обслуговування: чат-боти Viber та  Telegram, сайт, соцмережі, контакт-центр +38 (056/066/067/063) 790-99-00″, – зазначили у ДТЕК Дніпровські електромережі.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі