asd

Всі новини про життя міста

Фотофакт: У Саксаганському районі зводять модульне укриття

Конструкцію вже вивантажили неподалік зупинки «Готель Київ». Розташовано воно поруч з проїзною частиною.

Про це повідомли у Телеграм-каналі СВОЇ.

Нагадаємо, на 35 модульних укриттів з бюджету виділили майже 40 млн грн.

5 жовтня Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту виконкому. З бюджету готові були виділити на це 40 млн. грн. Участь у тендері взяла лише одна компанія, тож через відсутність конкуренції зменшити ціну замовлення не вдалося. Домовились лише на 8,8 тисяч гривень дешевше.

У Криворізькому центрі розслідувань зазначають, поставити всі 35 укриттів мають до кінця року. Місця їх розташування наразі невідомі. Розміщуватимуть вони одночасно до 21 особи. Захисна споруда складатиметься з залізобетонних прямокутних ланок та плит, з’єднаних анкерним кріпленням з гідроізольованими стиками. Вікон не буде, натомість — дві двері та 2 вентиляційні отвори. Споруда має основне приміщення та два тамбура, кожен з окремим виходом назовні. Елементи укриття мають протиосколкову сітку у внутрішній поверхні стін та стелі.

Всередині мають бути лавки для сидіння, електрика (не менше 4 розеток, 2 вимикачі, 4 LED світлодіодних світильника з датчиком руху, ввідна група). Для дитячих та інвалідних візочків замовник передбачив металеві пандуси з просічно-витяжного листа 2400х1250 мм з поручнями на каркасі і опорах.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі