Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Гендиректор «АрселорМіттал Кривий Ріг» Мауро Лонгобардо звернувся до співробітників

Відповідний допис з’явився на офіційній сторінці заводу у Фейсбуці:

“Шановні колеги!

Життя продовжує випробовувати нас, перевіряти нашу витримку і силу. Війна йде не лише на полі бою. Щодня, щогодини ворог намагається зруйнувати мирні міста по всій Україні, позбавити їхніх мешканців тепла, світла, нормального життя, завдає удари по критичній інфраструктурі.

Нещодавній #блекаут і ракетний удар країни-агресора по підприємству, який призвів до загибелі нашого колеги, тому підтвердження. І, на жаль, немає гарантії, що вони були останніми. Але сьогодні я хочу звернутися до вас не для того, щоб розповісти як все складно, а сказати кожному з вас – дякую!

#АрселорМітталКривийРіг виробляло і вироблятиме мирну #сталь для людей. Тому люди для нас – це наша цінність і наша сила, які не зламає війна. Так, сьогодні ми маємо менше експортних можливостей, виробничі потужності підприємства завантажені на 20%, виробництво металургійної продукції впало на 66%, по всій країні зростає рівень безробіття. Але всупереч цим проблемам – ми працюємо.

Ми тримаємо наш завод. І все це завдяки вам! Особлива вдячність тим сталевим героям, які у прямому сенсі рятували підприємство і обладнання під час блекауту”.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі