Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Готові брати на роботу ветеранів. Майже півсотні бізнесів долучилися до зустрічі з представниками ОВА на Дніпропетровщині (фото)

У Дніпропетровській ОВА відбулася зустріч із бізнесом. До неї долучилися майже півсотні компаній. А ще – представники обласної влади, податкової, митниці й інших структур. Кожен підприємець міг поставити питання, які хвилюють. І отримати компетентну відповідь.

За словами очільника регіону Сергія Лисака, таке ком’юніті і надалі збиратимуть регулярно.

«Запросив наш бізнес до діалогу. Надважливо чути, розуміти і підтримувати виробників українського. Які показали приклад надзвичайної стійкості під час війни. Попри повітряні тривоги і обстріли. Складнощі з логістикою, сировиною та збутом. Під звуки генераторів – працюють. Такі зустрічі будемо проводити і далі. Разом знаходити рішення. Бо сфера має працювати й залишатися опорою економіки», – наголосив начальник ОВА Сергій Лисак.

Директор сільськогосподарського підприємства Олександр Сплодитель розповів, що до такого заходу приєднався не вперше. Каже: деякі питання вдається вирішити вже в процесі розмови.

«Приємно, що влада проявляє високий рівень емпатії. Це допомагає їй разом з бізнесом  вибудувати систему цінностей. Таких як чесність, відкритість, взаємодія. І це успіх для нас всіх», – зауважив пан Олександр.

Співвласник компанії-виробника косметики та побутової хімії Олександр Вертегел поставив питання про поповнення команди кваліфікованими працівниками. Наголосив: готові брати на роботу ветеранів. Розшукують таких людей. Вважає: аби процес був легшим для всіх, має бути чітко налагоджена взаємодія відповідних служб.

«Я бачу, що це актуальна проблема. Що керівництво області нею займається, – поділився він. – Розмова була достатньо конструктивною. Спілкувалися у живому форматі».

Співвласник бізнесу з виготовлення полімерної макрофібри для армування бетону Віктор Андрухів підкреслив: бізнес дуже уважно дивиться на ті сигнали, які влада дає сьогодні.

«Підприємці чекають на певну підтримку. І велика системна робота, яку проводить держава у цьому питанні, допомагає справлятися з викликами», – наголосив він.  

«Ми озвучили свої питання. Був фідбек від учасників, які могли проконсультувати. Нас не просто послухали, а намагаються зробити все можливе, щоб допомогти», – поділилася враженнями від зустрічі менеджерка агрофірми, що займається вирощуванням яблук Альона Щебетаха.

Загалом до зустрічі долучилися майже півсотні компаній, які працюють у найрізноманітніших сферах.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі