Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Громаді Криворіжжя оновлено «військовий» статус

Міністерство оборони України дало свої рекомендації щодо однієї з ОТГ поблизу Кривого Рогу.

Наказом Мінреінтеграції від 15 травня 2023 року № 143 внесено зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією.

Вказаний Перелік затверджений у грудні 2022 року та періодично оновлюється: зміни до нього вносяться за погодженням із Міністерством оборони – на підставі пропозицій відповідних обласних, Київської міської військових адміністрацій.

В Дніпропетровській області до Переліку включені декотрі території – їм дано різні статуси.

Так, статус «Територія можливих бойових дій» закріплено за Зеленодольською міською територіальною громадою Криворізького району. А також – за територіями в Нікопольському районі (село Приміське Покровської селищної територіальної громади) та в Синельниківському районі (Великомихайлівська сільська територіальна громада, Маломихайлівська сільська територіальна громада, Новопавлівська сільська територіальна громада, Покровська селищна територіальна громада).

Зазначимо, що насамперед цей Перелік застосовується при визначенні права на виплату допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам, призначення компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, при визначенні особливостей справляння податків і зборів на відповідних територіях, в інших випадках, передбачених законодавством України.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Популярні новини