Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Інструктор без посвідчення: у Кривому Розі стали відомі деталі аварії, коли загинула вагітна перехожа

Зіткнення  навчального автомобіля Daewoo Matiz та Skoda Octavia сталося у Кривому Розі 28 липня 2023 року.

Тоді на ділянці дороги о 10:50 з боку вул. Гетьманської у напрямку вул. Кобилянського учениця з водіння зробила розворот, але на зустрічну смугу виїхав водій іншої іномарки. Керманич перебував у стані наркотичного сп’яніння – це було визначено за результатами аналізів.

Жінка за кермом не зорієнтувалася, а інструктор, який сидів поруч та повинен був контролювати ситуацію, вчасно не зреагував на дорожну ситуацію. У результаті Skoda Octavia, яка їхала зі швидкістю 90 км/год  злетіла на обочину, де в цей час проходила вагітна жінка.

Від удару остання отримала травми, несумісні з життям, тому через дві години жінка та її дитина померли.

У ході слідства з’ясувалося, що інструктор у салоні навчальної автівки не мав права на діяльність. Він працював неофіційно з жовтня 2022 року на посаді майстра виробничого навчання у ТОВ «Криворізька автошкола». На нього було покладено обов`язки підготовки практичного навчання керування транспортними засобами категорії В1, В, хоча останній відповідного атестату не мав.

Наразі Дзержинський районний суд міста визнав інструктора винуватим у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.286 КК України, та призначив визначене угодою покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 1 рік.

На підставі ст.75 КК України громадянина було звільнено від відбування призначеного покарання у вигляді позбавлення волі з іспитовим строком у 2  роки, якщо він протягом вказаного іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов`язки.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі