test

Всі новини про життя міста

Карасі за 44 000 гривень: у Кривому Розі браконьєр сплатить штраф

У Кресівській водоймі зловмисник розставив сітку 12 червня – у період дії заборони на вилов риби на час нересту. Буквально через декілька годин у пастку розміром 60 м потрапило 28 карасів.

Горе-рибак склав улов у мішок й на гумовому човні поплив до берега. Там його чекали представники поліції. Улов було вилучено й порахована вартість збитків: 28 штук вартістю 1581 грн за 1 екземпляр на загальну суму 44 268 грн.

Своїми умисними діями, які виразилися у незаконному зайнятті рибним добувним промислом за допомогою заборонених знарядь лову, вилученні з природного середовища Кресівського водосховища, яке наповнює річка Саксагань, криворіжець заподіяв водному об`єкту істотну шкоду за ознакою вилову великої кількості риби в період нересту.

Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянина винуватим у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 249 КК України, та призначив йому покарання у виді 1 року обмеження волі з випробувальним терміном.

Цивільний позов Державного агентства України з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм в особі Управління державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Дніпропетровській області до підсудного про відшкодування матеріальних збитків, завданих кримінальним правопорушенням, у розмірі 44 268 гривень суд задовільнив повністю.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
2 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
,,ваван нелохович...
1 день тому

🫡 4 липня ― День Національної поліції України!

▫️ Вітаємо й дякуємо українським поліцейським ― тим, хто діє рішуче та професійно у найскладніших ситуаціях, дбає про безпеку наших громадян, патрулює, розслідує та розкриває злочини.

▫️ Честь усім, хто захищає нашу державу на фронті. Ваша відвага у боротьбі з російським агресором справді заслуговує на вдячність та повагу.

🫡 Вшановуємо тих, хто загинув під час виконання обов’язку ― вічна слава!

▫️ Бажаємо здоров’я й сили тим, хто продовжує служити державі та воювати за її незалежність!

⚔️ Продовжуємо боротись за Україну разом!

🇺🇦 Слава Україні!

Сірко
1 день тому

Новини від клоунів, які вважають всіх дурнями.

“Ніякого дефолту не буде, ми не маємо жодних підстав про це говорити. Не домовимося до 1 серпня з кредиторами — значить домовимося до 1 вересня або раніше”, – відповів нардеп Гетьманців на статтю “The Economist”.

Поясніть цьому клоуну, що якщо не домовиться з кредиторами, то буде дефолт. І від бажань Гетманцева нічого не залежить. Хоча, ##от може і не зрозуміти.