Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Картку купив – диски продав: у Кривому Розі викрили вебафериста

У березні поточного року, щоб підзаробити, криворіжець використав шахрайську схему. Розрахована вона була на швидку реакцію при покупці товару за вигідною ціною.

Для афери чоловік використав сайт з купівлі-продажу, на якому розмістив об’яву про реалізацію 4 автомобільних дисків за ціною 1 200 гривень за один. Звичайно, він не мав товару в наявності, а для наочності використав рандомне фото.

На пропозицію відгукнувся потенційний покупець, який після перемовин у вайбері зробив переказ грошей на банківську картку «продавця». Таким чином в кишені зловмисника опинилося 5340 гривень.

Пізніше було встановлено, що банківський рахунок, на який надійшли кошти, не належав шахраю. Він передбачливо купив легітимну банківську картку у свого знайомого, якому заплатив 700 гривень за цю послугу.

Також слідству стало відомо, що підозрюваний звертався за медичною допомогою до лікаря-нарколога з червня 2021 року з приводу психічних поведінкових розладів внаслідок вживання опіоїдів і має синдром залежності.

8 листопада 2023 року Жовтневий районний суд м. Кривого Рогу визнав громадянина винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 КК України, та призначив йому покарання у виді обмеження волі на строк 1 рік 6 місяців.

У відповідності до ст. 75 КК України його було звільнено від відбування призначеного судом покарання з випробуванням з іспитовим строком 1 рік.

Обставиною, що пом`якшувала покарання обвинуваченого, відповідно до ст. 66 КК України, суд визнав щире каяття.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі