asd

Всі новини про життя міста

Кіноекспертка із Кривого Рогу Саша Рубан склала чекліст святкових переглядів

Щоб хоча б номінально зробити собі та своїй родині перепочинок, якого українцям не світить ще дуже довго, от вам добірка анімації, яку варто глянути вперше чи передивитись, бо історії того варті.

Про це режисерка мультфільму «Мавка. Лісова пісня» написала на своїй сторінці у Фейсбуці:

«ля малечі, що знається на темі покемонів я радила б новенький серіал «Покемон: Консьєржка». Це історія про дівчину, що приїжджає працювати у незвичний готель де Покемони відпочивають як гості поряд з людьми. Її справа – доглядати покемонів та допомогати їм почувати себе щасливими.

Нещодавно вийшла нова пригода «Вибуховий Діамант» в серіалі «Пес Патрон» на ютьюб каналі. В новій історії багато нових Бубухів, історична пам’ятка Харкова (якщо впізнаєте – пишіть яка саме), блекаут та, звісно, правила мінної безпеки.

Якщо ви ще не дивились мультфільм «Лео» про пригоди шкільної ящірки – зарас саме час це зробити. Кумедні і дуже актуальні дитячі проблеми пропрацьовані авторами фільму в повному обсязі. Анімація стилістично приємна, легка для сприйняття, доволі щильно по гумору та гегам.

Повнометражний фільм «Грінч» який створений за мотивами книги Доктора Сьюза – це зараз саме те що треба для нас. Але на відміну від казкового поганця, що все ж таки здатен стати непоганим другом, наш і з вами крадій свята – гарним стати ніколи не зможе. Тож, дамо дітям надію на те що погане можна виправити хоча в анімаційній комедії від студії Illumination.

«Клаус» вже який рік поспіль – це маст хев на різдвяно-новорічний період. Абсолютно топова історія про появу святкування різдва, основана на коханні та віри у добро. Я вважаю цю історію однією з найкращих за останні роки і мрію, що зможу написати такий мастерпіс для українських дітлахів.

«Мавка. Лісова пісня» – на Netflix в будь який комфортний для вас час.

Для більш дорослих глядачів, що вже давно перестали бути дітьми яб порадила:

«Блакитноокий самурай» 18+ . Сторілайн: Головна героїня мріє про помсту тим, хто зробив її ізгоєм у Японії періоду Едо, молода воїня прокладає кривавий шлях назустріч своїй долі. Абсолютно топова стилістка та анімація точно гідна вашої уваги. Після «Аркейну» це новий мастерпіс. (Хтось мені казав, що сильні жінки в головних ролях скоро всім набриднуть – тому привіт)

«Розчарування» 16+ Фантазійна комедія про неохайну і грубу принцесу Бін, що намагається привести до ладу своє життя, постійно потрапляє у кепські ситуації, товаришує з Демоном і ельфом та пиячить.

«Царство Падальників» серіал створений Джозефом Беннетом і Чарльзом Гюттнером просто дивовижно-прекрасний, що підкорив мене своєю атмосферою, фантазією, глибиною та майстерністю. Тож, про що він – частина команди пошкодженого міжзоряного вантажного корабля опиняється на мальовничій, але невблаганній чужій планеті, де вони повинні вижити достатньо довго, щоб врятватуватись. Поки ті, хто вижив, намагаються знайти свій збитий корабель і зниклих членів екіпажу, планета розкриває людям свою незбагненну красу і закони існування, що стають частиною тебе поки ти прибуваєш на чужий землі.

«Сузуме» – це історія про 17-річну дівчину, яка живе в тихому містечку Кюсю, у подорожі зустрічає молодого чоловіка, який «шукає двері». Сузуме слідує за ним до напівзруйнованої будівлі в горах і знаходить дивні двері, які ведуть в інший світ. Сузуме випадково знімає з дверей охоронне закляття і тепер всі “двері” Японії починають відкриватись і злий дух може потрапити до світу людей і зруйнувати його.

Дуже раджу подивитись цю неймовірно красиву, містично-драматичну історію.

В кінотеатрах зараз ви можете подивитись мюзикл «Вонка» та анімаційну стрічку «Переліт/Міграція». Нещодавно знайомі мого друга в Харкові пішли з донькою дивитись «Переліт», а сусіди влаштували по місту приліт, тож, буде прошу вас бути пильними, берегти себе і йти в укриття!

Обіймаю вас міцно. Тримайтеся і будь ласка, живіть!».

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі