Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Коли починаємо навчальний рік 2024/2025? Уряд визначив дату

Цьогоріч навчальний рік стартує 2 вересня, а фінішує 30 червня 2025 року.

Ці терміни визначив Кабінет міністрів України.

Про це рішення повідомляє пресслужба Міністерства освіти і науки України.

Водночас, зазначається, що у навчальних закладів більше свободи у плануванні. Вони можуть самі коригувати структуру навчального року. Головне — враховувати безпекову та енергетичну ситуацію, вплив війни на учнів і можливі освітні втрати.

Так, педагогічна рада визначає: структуру й тривалість навчального року в межах дат, які визначив уряд; структуру й тривалість навчального тижня / дня / занять; відпочинку між ними; форми організації освітнього процесу.

Обласні військові адміністрації  та засновники закладів повинні забезпечити безпечний старт навчання в залежності від безпекової ситуації в регіоні. А школи подбають про баланс між навчанням та відпочинком.

Як відомо, на канікули відведено щонайменше 30 днів упродовж навчального року. Ця гнучкість дозволить школам адаптуватися до викликів воєнного часу та забезпечити якісну освіту для кожного учня.

Щодо кінцевої дати навчального року – 30 червня, то вона визначається з урахуванням видачі документів здобувачам і здобувачкам освіти випускних 9-х та 11-х класів, проведенням навчальних екскурсій та практики для інших класів.  

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі