test

Всі новини про життя міста

Командувач Нацгвардії зустрівся зі звільненими оборонцями із Кривого Рогу (фото)

Командувач Національної гвардії, бригадний генерал Олександр Півненко відвідав військовослужбовців Національної гвардії України, які нещодавно повернулися з російського полону.

Завдяки зусиллям усіх, хто працює задля повернення з полону наших захисників і захисниць, нещодавно вдалося повернути з російської неволі 32 гвардійці.

На даний час вони отримують необхідне лікування, проходять реабілітацію.

Усім гвардійцям надається соціальний супровід для того, щоб в достатньо короткі терміни відновити втрачені документи, отримати допомогу у розв’язанні соціальних та  інших питань.

Про це повідомляє ВЧ 3011 НГУ.

Представники НГУ постійно комунікують і взаємодіють з уповноваженими органами, Координаційним штабом з питань поводження з військовополоненими щодо оновлення та уточнення списків, надання повної інформації про тих, хто знаходиться у неволі.

Варто зазначити, що суттєво покращуються умови у реабілітаційних закладах для перебування бійців, які повернулися з полону.

Кожна така зустріч є надзвичайно важливою і дає змогу поспілкуватися, обговорити нагальні питання, забезпечити комунікацію з офіцерами за напрямками, які допомагають у процесі реабілітації.

«Хочу наголосити, що наше головне завдання, над яким ведеться робота і з боку держави, і на рівні профільних інституцій та командування Національної гвардії – щоб всі наші полонені захисники й захисниці повернулися з неволі!», – зауважив Олександр Півненко.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі