asd

Всі новини про життя міста

Компанія “Метінвест” виділяє 40 млн грн на ремонт лікарні в Кривому Розі (відео)

За час війни Кривий Ріг став надійною госпітальною базою для захисників України: різнопланову медичну допомогу в криворізьких медичних закладах отримали понад 20 тисяч захисників.
Спільними зусиллями міської влади, благодійників та промислових підприємств в умовах воєнного часу вдається системно підтримувати медиків і пацієнтів, відправляти на передову вантажі з ліками, витратними матеріалами й обладнанням.
Компанія “Метінвест” активно та всебічно долучається до цих процесів.
Наразі стартує ще один масштабний проєкт: для заміни вікон і ліфту, реконструкції фасаду, приймального відділення та благоустрою прилеглої території однієї з міських лікарень компанія “Метінвест” виділить 40 млн грн.
Мова про медичний заклад, в котрому лікуються поранені військові.
Ремонтні роботи розпочнуться вже за декілька тижнів.За час війни Кривий Ріг став надійною госпітальною базою для захисників України: різнопланову медичну допомогу в криворізьких медичних закладах отримали понад 20 тисяч захисників. Спільними зусиллями міської влади, благодійників та промислових підприємств в умовах воєнного часу вдається системно підтримувати медиків і пацієнтів, відправляти на передову вантажі з ліками, витратними матеріалами й обладнанням. Компанія “Метінвест” активно та всебічно долучається до цих процесів. Наразі стартує ще один масштабний проєкт: для заміни вікон і ліфту, реконструкції фасаду, приймального відділення та благоустрою прилеглої території однієї з міських лікарень компанія “Метінвест” виділить 40 млн грн. Мова про медичний заклад, в котрому лікуються поранені військові. Ремонтні роботи розпочнуться вже за декілька тижнів.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі