asd

Всі новини про життя міста

Концерт зірваний, всі замерзли і поїхали додому: криворіжці розкритикували Дорофєєву

Українська співачка Надя Дорофєєва розчарувала криворізьких шанувальників зірваним концертом. Виступ був зіпсований тривалою тривогою, люди близько двох годин чекали на його продовження і, врешті, поїхали додому. Сама ж артистка спочатку не прокоментувала, чи будуть відшкодовані кошти за концерт.

«На половині концерту розпочалася повітряна тривога. Концерт зупинили, сидимо в укритті, чекаємо відбою! А поки що показую вам наші нові костюми» – написала Дорофєєва під своїм фото.

У соцмережах криворіжці висловили незадоволення і заявили, що артистка «кинула їх на гроші».

«Чула, що організатори пропонували перенести концерт, але команда Надії відмовилася. Погодьтеся, ми брали квитки не на акустичний концерт у коридорі, де нічого не видно і не чути. Зрозуміло, тривога – не ваша вина. Проте концерт має бути перенесений чи кошти можна повернути. Розчаровані організацією», – пишуть відвідувачі.

«Я віддала за квиток понад 1000 грн. Мало того, що організація була жахливою, як і звук, більшість людей просто поїхали через холод. Я хочу гроші за те, що я навіть половину програми не побачила».

«Розчарована…15 хвилин концерту. Краще б ви його перенесли. Усі вже замерзли, і скоро комендантська година, просто кинули людей на гроші. Ми дві години стояли з дітьми на вулиці. Цікаво, чи буде перенесення концерту?»

Після критики, Дорофєєва зазначила в інстаграм, що концерт таки буде перенесений і організатори повідомлять нову дату.

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі