asd

Всі новини про життя міста

«Користуйтеся контейнерами!» – звернення до криворіжців (відео)

В місті встановлено сотні спеціальних контейнерів різного розміру для збору різних видів сміття. Але не всі містяни користуються цим обладнанням, а за звичкою складують відходи в купи на сміттєприймальних майданчиках.

ТОВ «Екоспецтранс» провів експеримент – фахівці цього підприємства протягом жовтня-листопада систематично фіксували стан одного з численних міських сміттєприймальних майданчиків. Потім отримані фото систематизували та згрупували у коротке відео.

«Отже, побутові відходи, або ще кажуть відходи домогосподарств, повинні складатися мешканцями до контейнерів, а найближчим часом доведеться ще й сортувати відходи!

Великогабаритні відходи в складі побутових (меблі, санфаянс, вікна тощо) допускається складати на контейнерних майданчиках, а у разі, якщо в наявності великогабаритний контейнер об’ємом 6м3, то у нього!

Рослинні відходи, в тому числі гілки та опале листя, створюють найбільші перешкоди для чистоти на ділянках поблизу контейнерних майданчиків. Управителі/об’єкти соцкультпобуту повинні складати опале листя на спеціальних ділянках, або везти на полігон. У майбутньому маємо надію на створення станцій компостування, куди можна буде звозити біовідходи та отримувати цінну сировину – компост.

А поки, максимальний посил – користуйтеся контейнерами, не захаращуйте наші землі!», – ТОВ «Екоспецтранс» зробив допис у соцмережі.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі