asd

Всі новини про життя міста

Кожного четверга ви можете відвідати тренінг від Асоціації “Союз бізнесу Кривого Рогу” на кшталт цього (фото)

Днями у Державному університеті економіки і технологій (ДУЕТ) відбувся тренінг “Самомаркетинг” від Асоціації “Союз бізнесу Кривого Рогу”, яку очолює підприємець Михайло Мармер.

“Учасники залишилися у захваті від енергійної атмосфери та активних занять. Кожен з них здобув не лише знання, але й цінні навички”, – зазначають в Асоціації.

“Після такого тренінгу вони відчувають себе впевненіше та готові до нових викликів. Незабутні ігрові вправи та акторські тренажі залишили глибокий слід у їхній пам’яті, надіючись на подальший розвиток та самовдосконалення.

Цей день був по-справжньому незабутнім, наповненим емоціями та новими враженнями. І ми впевнені, що кожен учасник збагатив себе корисними знаннями та враженнями, які він зможе використовувати в майбутньому. Дякуємо спікерці Катерині Брусник за чудовий тренінг!” – наголосили в Асоціації.

Також зазначається, що подібні тренінги для бізнесу будуть проходити щочетверга. Долучитися може кожен бажаючий. Реєстрація за номером телефону: +38 096 309 18 77.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі